Detaljerad kursinfo
Kursen ges under ledning av Therese Westlén, kvällstid. Under denna workshopserie på 4 delar kommer ni att få ta del av viktig mikrobiologi kopplat till de olika förädlingsmetoderna samt se hur vi arbetar och bereder grönsakerna på ett bra sätt för olika förädlingsformer. Sista träffen avslutar vi med att provsmaka och diskutera det vi gjort under kursen.
Följande datum och teman är inplanerade:
4 September – Tema: syrning/fermentering av grönsaker
11 September – Tema: torkning av grönsaker, örter och frukt.
18 September – Tema: frysning och inläggning av grönsaker
25 September – Tema: Att lagra in i jordkällare, provsmakning av det som har förädlats i kursen och samtal kring det.
Starttid: 17.30, beräknad sluttid 20.00
Fika: Ta gärna med eget fika.
Varmt välkommen med din anmälan
Therese Westlén, lärare, biolog, mathantverkare och småbrukare
Telefon: 072-222 47 02 mail: therese.westlen@gmail.com
Anmälan
Anmälan till kurser och event sker genom att du lägger produkten i varukorgen och går vidare till betalning. Där får du ett val om du vill betala hela kursen på en gång eller delbetala den. Du får därefter en bekräftelse på din anmälan och ett välkomstbrev till kursen.
Avanmälan kan ske fram till 30 dagar före kursstart, då återbetalas allt utom 400 kr som är en administrativ avgift. Behöver du avanmäla närmare kursstart så går det bra mot att du hittar en ersättare för din plats eller uppvisar läkarintyg.
Behöver vi ställa in på grund av oförutsedda händelser så återbetalas hela kursavgiften.
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.