Kalender
Det här händer 2024
Uppdateras löpande
9 maj Grönsaks- och plantförsäljning med mat och fika
Välkommen på mat, fika och plantförsäljning kl.11-17. Adress: Therese Trädgårdsmat, Lotan Sörflyvägen 2742, 823 91 Kilafors.
22 maj Grönsaks- och plantförsäljning med mat och fika
Välkommen på mat, fika och plantförsäljning kl.15-19. Adress: Therese Trädgårdsmat, Lotan Sörflyvägen 2742, 823 91 Kilafors.
Primör paj med parmesanost och tillbehör. Nässlor/piplök/ sparris 125:-/80:-
Tacorulle veg/kött 90:-
Bowl med quinoa och färska örter. Toppas med stekost eller ugnsbakad jordärtskocka. Myntayoghurt 125:-
Nässel och broccolisoppa med ägghalva och surdegsbröd. 80:-
Fika:
Knäckig Rabarberpaj 40:-
Morotskaka 40:-
Chokladboll25:-
29 maj Grönsaks- och plantförsäljning med mat och fika
Välkommen på mat, fika och plantförsäljning kl.15-19. Adress: Therese Trädgårdsmat, Lotan Sörflyvägen 2742, 823 91 Kilafors.
5 juni Grönsaks- och plantförsäljning med mat och fika
Välkommen på mat, fika och plantförsäljning kl.15-19. Adress: Therese Trädgårdsmat, Lotan Sörflyvägen 2742, 823 91 Kilafors.
27-28 juli Gårdsöppet med mat, fika, nyskördade grönsaker och odlingstramp
Välkommen på mat, fika kl.11-15. Odlingstramp -kl.14-15, vandring runt odlingarna. Vi avslutar dagen med ”Frågestund Therese”, ställ vilka frågor du vill Therese. Adress: Therese Trädgårdsmat, Lotan Sörflyvägen 2742, 823 91 Kilafors.
KURSER:
17 juli Kreativ matlagning i gårdsmiljö
Upplev trädgårdens smaker, genom kreativ matlagning. Therese tar er med på en skördevandring i trädgården. Därefter lagas en kreativ buffé tillsammans. Välkommen till en unik måltid! För mer information och anmälan, klicka här!
31 juli Kreativ matlagning i gårdsmiljö
Upplev trädgårdens smaker, genom kreativ matlagning. Therese tar er med på en skördevandring i trädgården. Därefter lagas en kreativ buffé tillsammans. Välkommen till en unik måltid! För mer information och anmälan, klicka här!
24-25 augusti Skörd, lagring och förädling
Helgkurs, i dagarna två skördar och förädlar vi grönsaker. Vi går igenom olika förädlingsmetoder såsom torkning, mjölksyrning, inläggning och frysning. För mer information och anmälan, klicka här!
Följ oss gärna på Facebook, där alla evenemang finns.